Info nav Coronavirus

Belangrijke info naar aanleiding van het heropenen van de winkels tijdens de Corona-crisis

De regering heeft beslist dat de winkels vanaf 11 mei terug mogen open, weliswaar onder strenge voorwaarden en indien de cijfers van het aantal besmette mensen blijven dalen.

Veiligheid en dus jullie en onze gezondheid primeert nog steeds voor ons, daarom zullen wij nog niet voltijds openen vanaf 11 mei.

 

Wat verandert er concreet voor de winkel in GENT?

* De winkel in Gent zal open zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag vanaf 11u tot 18u.

* Retours kunnen op deze tijdstippen binnen gebracht worden.

* Vanaf zaterdag 9 mei kan je online terug kiezen voor 'Afhalen in de winkel'. Dit kan dus vanaf 12 mei op dinsdag, donderdag en zaterdag vanaf 11u tot 18u.
Wij sturen eerst een mailtje om te verwittigen dat het klaarligt!

* Er mogen maximum 4 personen tegelijkertijd in de winkel

* Alles zal voorzien zijn om aan de voorzorgsmaatregelen te voldoen zoals plexiglas aan de kassa, handgel bij de ingang..

* Betalen hebben we het liefst via de bank app op je GSM, dan kan je contactloos een QR-code scannen.

 

Wat verandert er concreet voor de winkel in BRUGGE?

* De winkel blijft tot eind mei voorlopig gesloten.

* De verzendingen voor de webshop gebeuren terug vanuit Brugge op dinsdag en vrijdag.
Vanaf zaterdag 9 mei kan je online terug kiezen voor 'Afhalen in de winkel'. Dit kan dus vanaf 12 mei op dinsdag en vrijdag . De winkel is wel gesloten, maar wij sturen jou een mailtje om af te spreken wanneer het past om je bestelling af te halen.

Retours kunnen dus ook op dinsdag en vrijdag binnen gebracht worden. Ook dit kan enkel indien er eerst een tijdstip en datum afgesproken is via e-mail naar [email protected] .

 

Ondanks we het contact met jullie enorm missen, raden we aan om zoveel mogelijk online te blijven bestellen. Aarzel zeker niet om een mail te sturen indien je vragen hebt! 

Heb je vragen over bepaalde maten, hoe je iets moet combineren,... via instagram zijn we zo goed mogelijk bereikbaar en helpen we je heel graag verder! Wij blijven uiteraard ook volop op zoek naar nieuwe, mooie, zomerse items! 

Hopelijk zien we jullie in juni allemaal terug!

KEEP SAFE! 

Liefs,

Stéphanie & Lien