Over ons

Onze vaste winkel sinds april!

Na drie jaar webshop hebben we eindelijk de stap gezet naar een vaste winkel.
Je kan ons terugvinden te Sint-Baafsplein 8, 9000 Gent.

Openingsuren:
- Dinsdag tem zaterdag vanaf 11u tot 18u
- ELKE zondag tussen 13u en 18u
- Elke laatste donderdag van de maand LATE NIGHT SHOPPING! Check onze facebookpagina voor meer info bij 'evenementen' ! Inschrijven kan via info@les-folies.be (is gratis)  

Indien je hier meer uitleg over wil of andere vragen hebt kan je ons steeds contacteren via e-mail: info@les-folies.be

Hoe te betalen?

Je hebt de mogelijkheid om te betalen via

- Bancontact: met deze betaalmethode betaal je onmiddellijk na je jouw bestelling bevestigd hebt. Door deze betaalmethode te kiezen, ontvang je het pakketje sneller in huis (gemiddeld 2 werkdagen).

- Bankoverschrijving: je kan je bestelling afronden zonder onmiddellijk te betalen. Ideaal dus als je een bepaald item àbsoluut wil hebben maar niet thuis bent om het al te betalen. Zodra je order geregistreerd is, krijg je een e-mail met onze bankgegevens. Vanaf dan heb je 14 dagen de tijd om het geld over te schrijven. Zodra de betaling ontvangen is, sturen wij het zo snel mogelijk op naar je thuisadres.

Niet tevreden over je bestelling?  

Je komt in aanmerking om je bestelling terug te zenden indien het binnen de 14 dagen na ontvangst is en de etiketten nog vastgehecht zijn aan de kledij.

Wil je jouw bestelling graag ruilen in een andere maat? 

Dit is mogelijk binnen de 14 dagen indien de etiketten nog vastgehecht zijn.Bij ontvangst van het pakket kijken we de voorraad na van het kledingstuk in jouw gewenste maat. Wanneer deze in stock is sturen we deze je zo snel mogelijk op. Wanneer dit kledingstuk niet langer in voorraad is storten we je het bedrag terug:

Solden kunnen niet teruggestuurd of geruild worden!

Als het pakket klaar is gemaakt voor verzending, kun je het inleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor om het (op eigen rekening) te versturen naar onderstaand adres.

Les Folies
Kreukelhoefweg 13
2880 Bornem
België

Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, storten we het bedrag  van het teruggestuurde product binnen de 7 dagen naar je terug.

Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.

 

Wettelijke info

Les Folies
Jan Van Droogenbroekstraat 4, 2890 Sint-Amands
KBO 0632 .462.170
IBAN: BE16 7360 1577 3274