Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kom je in aanmerking om je bestelling te retourneren. Retourneren kan enkel binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling en de items moeten bij het retourneren bovendien ongedragen en onbeschadigd zijn. Indien dit niet het geval is, kunnen wij geen terugbetaling garanderen.

Indien er wordt voldaan aan de voorwaarden en we hebben jouw pakket binnen de 14 dagen ontvangen, storten we het bedrag binnen de 14 dagen naar je terug.

Het is ook mogelijk om naar de winkel een bestelling terug te brengen, maar dan zal er geen geld terug gestort worden maar een waardebon (die onbeperkt geldig is) meegegeven worden.

Wil je jouw bestelling graag ruilen in een andere maat? Dit is mogelijk binnen de 14 dagen indien de etiketten nog vastgehecht zijn. Bij ontvangst van het pakket kijken we de voorraad na van het kledingstuk in jouw gewenste maat. Wanneer deze in stock is sturen we deze je zo snel mogelijk op. Wanneer dit kledingstuk niet langer in voorraad is storten we je het bedrag terug.

Solden kunnen niet teruggestuurd of geruild worden!

Let op: de retourkosten worden niet vergoed door ons, tenzij bij beschadiging van de bestelling of een foute levering.

Je kan de bestelling terugzenden naar:

Les Folies
Sint-Baafsplein 8
9000 Gent
België

Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected].

 

Wij sturen bij elke bestelling een eigen retourformulier mee. Ben je dit kwijt? Dan kan je via deze link dit document afdrukken en mee opsturen:

https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf